Home    Kernkind    Over mij   Diensten   Kernkindvisie/methode  Opleiding  Agenda  Blogs  Contact            
 

Reacties Deelnemers Kernkind opleidingen


Hoi Diana,
Tijdens ons telefonisch consult vertelde je me van je plan om een opleiding te starten voor kernkindcoach. Na uitleg wat dit inhoudt lijkt me het een heel goed en zeer nodig initiatief. kinderen verdienen om weer kind te mogen zijn vanuit hun kern! Kinderen "moeten"nu teveel en lopen vast wat zeer te merken is in het gedrag van veel kinderen. Succes met je plannen en ik zal de site regelmatig bezoeken.
groeten, Wil en nog bedankt voor de tips bij het consult.

Wil Moggré


Nou gisteren de eerste les van de opleiding. Ik vond het helemaal geweldig. Leuke groep met leuke mensen die er ook helemaal voor willen gaan volgens mij.
Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.
Vind het echt super dat je deze opleiding geeft, dankjewel!

liefs Jeannette

KERNKINDopleiding raakt aan mijn KERN : mijn ZIJN, mijn KRACHT, mijn EMOTIES, mijn RELATIES en aan mijn TALENTEN.

Leren zuiveren van mijn KERN laat mijn innerlijk KIND vrij spelen. Brengt mijn PASSIE tot leven. En laat me LIEFDE ontvangen en geven.

Christine Engelhart

Veel ontdekt, maar toch heel vertrouwd. Veel nieuwe informatie, maar toch ook weer zo gewoon. Ik heb mijn vrijheid gevoeld en dat ik de ruimte mag voelen voor wie ik ben. Dank je Diana voor je inspiratie.


Gr. Martine

Net onze diploma's in ontvangst genomen Het is een bewogen half jaar geweest, waarin ik veel over mijzelf heb geleerd. Alsof ik ben thuisgekomen. Dank je wel voor alles!

Liefs Tanja

Vandaag eerste kernkind teamdag gehad met de Kernkindcoaches. Wat een geweldige dag. Het horen van elkaars talenten en het verbinden met elkaar. Heel bijzonder om te voelen dat je via je talent kunt voelen met wie je wilt en kunt verbinden. En ook dat degene dan net dat heeft wat jij kunt gebruiken om je talent te gaan uitvoeren en neer te gaan zetten. Zo hebben we allemaal kunnen voelen dat we met z'n allen iets heeeel moois kunnen neerzetten. Ik vond het heel fijn om te kunnen vertellen wat mijn talent is en wat ik wil gaan neerzetten. En nog mooier om te kunnen voelen dat die verbinding met de andere coaches een hele mooie toegevoegde waarde is aan mijn eigen talent. Ik vond het een hele mooie dag en echt de moeite waard. Kan niet wachten op de volgende dag, 9 oktober!

Jeannnette

Afgelopen zaterdag was ik op de teamdag van Kernkindcoaches. Ik heb het ervaren als een heel bijzondere dag. Het voelt heel erg goed om te kunnen verbinden met elkaar en dat we zo samen onze talenten mogen laten groeien. Ik heb er ontzettend veel positieve energie van gekregen en zin om weer met mijn passie aan de slag te gaan. Het is enorm inspirerend om met gelijkgestemden dit zo te voelen en te weten dat hier de basis is gelegd voor iets heel groots en krachtigs! Dit is wat de wereld nodig heeft en slechts nog maar het begin..
Diana, bedankt voor de organisatie, je inspiratie en enthousiasme! Op naar de volgende netwerkdag op 9 oktober!

Sandra

Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan, met zoveel nieuwe mogelijkheden! Diana heel erg bedankt!

Alex

Wat leuk om al die berichtjes te lezen. Heeft al heel wat los gemaakt of ik moet juist zeggen vaster gemaakt hahaha. Ook ik vond het een fijne dag. Door weer met mensen te zijn die je begrijpen en die je aanvoelen gaat het bij mij ook weer meer stromen. Bedankt daarvoor allemaal.
Ik kijk uit naar de volgende keer.

Evelyne

Vond het afgelopen zaterdag ook een hele fijne én harmonische bijeenkomst. Hopelijk zullen er meerdere van deze volgen. Ben benieuwd wat ik ga voelen de komende tijd en hoe e.e.a. zal gaan stromen. Leuk met de andere ‘teamleden’ kennis gemaakt te hebben; voelde erg goed. Kijk er naar uit jullie op 6 oktober weer te zien!

Simone

De negende heb ik inderdaad al in mijn agenda genoteerd . Dus je kunt wel op mij rekenen. Over de invulling van de dagen heb ik al een beetje nagedacht wat mijn bijdrage zou kunnen zijn, maar dat komt nog wel. Eerst even rust. Klinkt goed, ik wil die mensen wel ontmoeten.

Andrea

Eens kijken. De afgelopen week voor het eerst een teamdag meegemaakt met de collegae van KernKindCoaching = KKC
Jeannette gaf een workshop “Genieten” waarin o.a. het maken van een “pizza” op de rug van je medemens onze aandacht had. Erg leuk om te doen en pure ontspanning (voor mij dan!) als eindresultaat. Het sprak mij zodanig aan dat ik ondertussen het “pizza bakken” op een basisschool heb uitgevoerd en het sloeg aan!

Terug in de auto overdacht ik de ochtend en tja wat houdt ‘genieten’ nu eigenlijk in. Wanneer doen we dit eigenlijk? Sterker nog, zijn we nog wel in staat om (bewust) te genieten en hoe bewerkstellig je dit dan? Ken jezelf en ben jezelf. Jezelf zijn en in contact staan met je gevoel geeft m.i. duidelijkheid op bovenstaande vragen: Hiephoi er bestaat een opleiding die hierop aansluit en jullie mogen een keer raden …. Gniffel, gniffel

Diana, het is me een waar genoegen om wekelijks bij elkaar aan te schuiven.

Zonnige groet,
Betty

Ik ben bezig met de opleiding tot Kernkindcoach en wil even zeggen dat dit ontzettend veel voor mij heeft gebracht. Ik sta met veel meer kracht in mijn leven en heb me leren focussen op mijn kracht en talent. Hier wil ik Diana erg voor bedanken. Ik heb geen seconde spijt van de beslissing om deze opleiding te gaan doen!!

Stephan

Workshop mediteren met kinderen: Erg boeiende, afwisselende training met mooi balans tussen theorie en praktijk.

Jessica

Workshop mediteren met kinderen: Een hele eenvoudige en simpele workshop. Ik leer ervan dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Ingrid

Workshop mediteren met kinderen: De vrijheid van je eigen inbreng en de duidelijke uitleg geeft zoveel meer. Er zijn heel veel puzzelstukjes op zijn plaats gevallen.

Thea

Workshop mediteren met kinderen: Een positieve workshop, de vernieuwing kan zich doorzetten in jezelf en in je omgeving. Dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. Dat is een mooie boodschap! Veel geleerd, over mijzelf, handige tips en ideetjes. In de praktijk is er nog wel 't één en ander te doen! Dat zie ik nu nog meer.

Maartje

Kernkindcoachopleiding reacties leerlingen: Dit is de opleiding voor nieuwetijdskinderen die geaard willen worden en zichzelf eindelijk mogen zijn. Het moederhart van Diana is zo groot voor mensen van de aarde en van de hemel.

Judith

Wil je (innerlijk) geluk ervaren? Toe maar neem de stap en ga op ontdekkingsreis in jezelf tezaam met Diana. Je leert jezelf kennen waardoor je geluk kunt ervaren. Bij vragen bel Betty :)

Betty

Als je vernieuwing in het onderwijs wilt en je vanuit de essentie wilt omgaan met kinderen moet je bij Diana zijn. En met behulp van andere coaches hoef je een nieuwe opzet niet alleen te doen.

Stephan

Geweldige opleiding! Ik had hem niet willen missen!

Karen

Kernkindcoachopleiding: Wanneer je verandering in jezelf wilt dan is dit de opleiding om te volgen.

Nathalie

Workshop mediteren met kinderen: Fijn om vanuit speelse technieken de meditatie te benaderen. Belangrijk leerpunt; Verwachtingen loslaten in het werken met kinderen en dicht bij jezelf blijven zodat creativiteit kan stromen.

Els

Workshop mediteren met kinderen: Ik vond het leuk en leerzaam in een ontspannen sfeer. heb leuke ideeën opgedaan om mee aan de gang te gaan.

Jolanda

Workshop mediteren met kinderen; Leerzame cursus. Fijn door ervaring te leren.

Annette

Workshop mediteren met kinderen: Een verrassende workshop die je dichtbij jezelf blijven.

Joyce

Workshop mediteren met kinderen: Prettig persoon, veilig gevoel in de groep, leerzame workshop! Keep up the good work collega

Mascha Alberts

Lieve Diana, bedankt voor de workshop "Mediteren met kinderen"!
Heerlijk dat je zo jezelf bent, dit is voor mij een goed voorbeeld en ik geniet ervan!

Mariska

Hele fijne ochtend gehad zaterdag Zeer rustig en zeer leerzaam!

Justin

Workshop mediteren met kinderen: Leuk, hoe simpel het kan zijn en hoe de verschillen zijn tussen kinderen en volwassen doordat wij wat meer in ons hoofd zitten.

Renate

De workshop mediteren met kinderen is voor mij zeer waardevol geweest. Ik heb ontdekt dat ik vanuit mijzelf (mijn innerlijke kind) dat kan geven en dat dat waardevol kan zijn voor een ander. Een laagdrempelige manier van vele vormen van mediteren. Dankjewel!

Miranda

Voor Diana,

Diana komt op mij over als een liefdevolle getalenteerde, vriendelijke coach die helemaal zichzelf is, puur en echt. Ik kon hierdoor ook helemaal mezelf bij haar zijn. Ze heeft me begeleid het beste en mooie in mezelf naar boven te halen en los te komen van normen, verwachtingen en (waarde)oordelen van mezelf en anderen.
Ze heeft me geleerd steeds terug naar mijn gevoel te gaan, dus van mijn hoofd en denken naar mijn hart, degene die ik van nature ben. Ik maak hierdoor vaker en dieper verbinding met gevoelens van vertrouwen in mezelf en het leven en liefde voor mezelf en anderen. Ook vind ik het mooi en fijn om te zien en ervaren hoe Diana alles los kan laten en zich kan overgeven aan wat er is, aan het moment en daarbij ook helemaal zichzelf kan blijven.

Ik kan haast niet wachten om te starten met de opleiding ‘kernkindcoaching’ en om je dan weer te ontmoeten en me door jou en anderen te laten inspireren!

Liefs, Mariska

Bijeenkomst "puur jezelf zijn"
Heel bijzonder, heel herkenbaar, bijzonder herkenbaar!

Conny

Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Woorden die aan het werk zetten en verder gaan - wordt vervolgd............. Gr Anges
Bijeenkomst "puur jezelf zijn"

t'was weer fijn er te zijn. Ik werk graag vaker met je. Veilige sfeer, interessante onderwerpen. Groep groot genoeg zo. (14 personen)

Mascha
Bijeenkomst "puur jezelf zijn'

Ik vond het erg leuk en een geweldige inzet om mensen samen te brengen. Het is geweldig om mensen bij elkaar te kunnen brengen en met zijn allen verder te komen. Dian ga zo door, ik vind het geweldig.

Maartje
Bijeenkomst "puur jezelf zijn'

Op dit moment zijn we alles aan het uitbouwen en verdiepen zodat we goed " met de wortels in de grond staan voordat we naar buiten treden. Het voelt allemaal heel goed en ik merk dat ik steeds krachtiger wordt! Spannend! De school gaat " De Verbinding" heten. De school gaat er komen. Hoe? Wat? Wanneer? Laten we over aan het moment, voelen en kijken wat er op ons pad komt. Leuk, leuk, leuk! Ik merk dat de opleiding tot Kernkindcoach nu zijn vruchten gaat afwerpen en dat het de tijd is om deze school (scholen) op te zetten! Stephan

Kernkindopleiding.
Ik ben er gelukkiger van geworden. Ik kan mezelf veel beter begrijpen en respect voor mezelf hebben. Ik weet beter op welk terrein mijn talenten liggen en kan daar nu voor gaan, sta in mijn kracht. Ik ben zachter geworden voor mezelf en voor anderen. Daardoor is het voor mij gemakkelijker om met anderen om te gaan.

Mieke

Hai Diana

Ik heb een deel van de kernkind opleiding individueel gevolgd. Wat op de site stond sprak mij al aan, tijdens het gesprek wist ik het zeker, hier moet ik zijn. Ik heb veel over mijzelf geleerd, waar mijn talenten liggen, maar ook wat ik moeilijk vind. Hier handvatten voor gekregen waar ik heel goed mee verder kan. Ze werkt op zo'n prettige manier, ze is zichzelf en dat voel je, ze luistert, ze legt uit, wat nog het meest werkt is dat ze je het laat ervaren en voelen. Heb het best even moeilijk gehad, verwarring door verandering, heel fijn dat je altijd je verhaal mag doen. Het voelt nu ook goed dat het afgesloten is, er staat weer wat nieuws op mij te wachten. Ik ben er klaar voor!

Nogmaals heel erg bedankt! Ik wens je een hele fijne zwangerschap en een prachtige bevalling!

Liefs Kathelijne


Recensie over mijn Reïntegratietraject bij Kernkind:

Ik was al een geruime tijd op zoek naar “werk” en het lukte me niet om een passende baan te vinden.
Hierdoor was ik van plan om een studie te gaan volgen die aansloot bij mijn wensen, “kindercoach”.

Ik belde “Kernkind” en zij was wat ik zocht, namelijk een Inspiratiebron; het balletje ging rollen en ik mocht het via het UWV vormgeven in een “Re-integratie-traject” van een jaar.
Wat een prachtig geschenk kreeg ik hier in handen door de creatieve en ondernemende doortastende Geest van Diana, die mij liet weten dat “alles mogelijk is”!! Geweldig !!
Het Plan lag binnen een maand op tafel en werd goedgekeurd, omdat Diana erg goed is in het verwoorden van spirituele termen in aardse benamingen, precies waar het traject over is gegaan;
Het praktisch laten worden wat in de spirit aanwezig is. Mijn Droom op papier zetten was erg boeiend, ook om er nu na ¾ jaar weer naar te kijken en te zien dat het nog steeds mijn Droom is en ik er nu een praktische vorm aan heb kunnen geven.
(Bijzonder dat de uitnodiging van een bewustzijns- outdoorcentrum tijdens onze laatste coachingsessie binnen kwam; wellicht de start van iets moois.)
Ik heb gemerkt dat alle stadia van de coaching naadloos op elkaar aansluiten, wat ik heel mooi vond.
Er was een mooie samenwerkingsband waardoor ik de diepste emoties kon delen, en waar Diana op een heel integere en met een altijd positieve blik, begrip, naar keek en mee omging, Prachtig!
Stapsgewijs kwam ik meer in mijn Kracht – Talent. De coaching is heel intens op deze wijze, 1 op 1, en met diepgaande transformaties en inzichten, waardoor een jaartraject echt heel passend is. Ik zit nu in de laatste fase van het traject en heb er alle vertrouwen in dat ik vanuit mijn Hart ga verbinden met de maatschappij en ik mijn Droom ga verwezenlijken ~
Dank je wel Kernkind voor deze bijZONdere coaching * * * Harte~Groet ~ C

Lieve Diana,

Bij jouw heb ik een aantal sessies mogen volgen, om meer in Balans te komen met mezelf en ook i.v.m. hoe het met mijn dochter ging.

Ik heb de sessies altijd als zeer prettig ervaren en keek er altijd naar uit om naar je toe te gaan. De sessies waren altijd zo verhelderend, ik leerde zoveel bij jouw over mezelf en over mijn dochter. Ik vond het vooral heel bijzonder, de warmte en de rust die jij uitstraalt en inzichten die jij geeft. Mij gaf dat gelijk heel veel rust en vertrouwen. Elke keer als ik bij jouw vandaan ging, had ik zoveel rust over me en kon ik thuis verder in die rust werken aan mijzelf en ook merkte ik verbetering in het contact en omgang met mijn dochter, door de stukken die we bij jouw behandelden. Ook de oefeningen die ik bij jouw leerde kon ik thuis heel veel mee en zorgde ervoor als ik weer even in de onrust zat, door de oefeningen mijn rust weer kon terug vinden. (Ik doe de oefeningen nu nog steeds).

Net voor dat jij met verlof ging, hebben we mijn begeleiding bij jouw afgesloten, het voelde toen ook zo goed en ik was er ook echt klaar voor, om op de basis van wat ik bij jouw geleerd hebt zelf verder te gaan.

Ik kijk terug op een hele fijne begeleidingstijd, die ik bij jouw heb mogen volgen. Ik heb heel veel over mij zelf geleerd.

Ik wil je dan ook bedanken, voor alles wat je voor mij en mijn dochter hebt kunnen beteken.

Verder wil ik je een fijne zwangerschapsverlof toewensen, geniet van je welverdiende rust nu en een goede geboorte toegewenst.

Lieve groeten van L uit W.

Prachtige vrouw! Een hele fijne tijd gehad en veel geleerd. Ze leert je alles met veel liefde, geduld en wijsheid aan. Je leert naar jezelf te kijken en je talenten te ontdekken.

Liefs,
Margretha

Hoi Diana,

Ik zit een met een glas wijn je artikelen te lezen. Ik blijf maar lezen, ik herken zoveel, van mijzelf, mijn rol als ouder, mijn zoontje als nieuwetijdskind wat moeite heeft met op deze wereld zijn, het stukje hechting, veiligheid.

De opleiding blijft me maar aantrekken, (maar dat wist je al ) maar ik denk ook omdat ik mezelf zo herken in jou schrijven ik niet alleen voor andere ouders en kinderen maar juist ook vooral voor mijzelf als persoon en moeder zo kan en mag gaan groeien. Ik word er gewoon blij van.

Er speelt op het moment een hoop met mijn mij en mijn zoontje en ik kan echt kracht uit je artikelen halen, dank je wel daarvoor! Al weet ik dat ik nog wat werk te verzetten heb, dit geeft me echt moed en kracht.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Fijn weekend,

Lieve groetjes

Sanne

Na een lange maar mooie zoektocht kwam ik terecht op de pagina van Kernkind Harderwijk. Hier trof ik de tekst aan die voor mij geschreven leek te zijn en de opleiding die bij mij past. N.a.v het lezen van de hele website heb ik besloten Diana te mailen voor een afspraak. Deze afspraak was voor een intake en werd een mooie ontmoeting. Wat een pure vrouw! En wat weet ze de koe bij de horens te vatten, elke keer weer. De verbondenheid die ze heeft met zichzelf en hetgeen er meer is tussen hemel en aarde is inspirerend op zich. Na de intake heb ik toch nog een sessie gehad een paar weken later die mij heeft aangezet tot het aanschouwen van de situaties die ikzelf creëer. Hierdoor ben ik gegroeid en heb ik al vele mooie dingen neer durven zetten. Waar voorheen een angst op zat voel ik inmiddels als ‘het te bewandelen pad’ ik ben erg nieuwsgierig wat de opleiding me gaat brengen en ik heb er veel zin in. Sept 2014 start ik.

Joke

De opleiding heeft mij meer gebracht dan ik ooit had durven hopen. Mijn persoonlijke stukken zijn opgelost en nu is er ruimte gekomen om kinderen te helpen. Ik vond de persoonlijke begeleiding van Diana fantastisch. Altijd bereikbaar om dingen te bespreken en ze nam echt de tijd voor me. De beste beslissing sinds jaren om deze opleiding te volgen. De toekomst ligt nu open en ik ben van plan mijn eigen praktijk op te zetten. De voorbereidingen zijn leuk en spannend.

Anja

Een ander mens, een helder inzicht. Vrije geest, los van overtuigingen, blokkades en vrij om te gaan waar ik wil. Geloof in mijzelf is terug. Iedereen doet ertoe. Iedereen heeft het recht om te zijn wie hij/zij wil zijn. Dit gevoel mogen brengen naar de toekomst in een mooie duidelijke visie. Fly free be your beautiful self!!

JoKe

De opleiding tot nieuwetijdscoach heeft geleerd om op een persoonlijke en een spirituele manier met mensen om te gaan en ze te coachen. Ik heb vooral geleerd om weer bij mijn innerlijke kind te komen en te voelen wat dit kind nodig heeft. Vanuit dit innerlijke kind en met mijn talent kan ik nu aan de slag, om mensen op mijn persoonlijke manier te begeleiden en weer hun unieke kern/diepe zelf te leren voelen.

Ria

De opleiding is echt een aanrader voor iedereen die ervoor open staat om zichzelf te ontwikkelen. Niet alleen om diverse doelgroepen te kunnen coachen, maar het is ook een eyeopener naar jezelf. Je leert je eigen talenten te ontwikkelen, te aarden, met energieën om te gaan en bij je eigen 'ik' te blijven. Diana is een fantastische liefdevolle vrouw met enorm veel passie in haar werk. Als lerares en coach doet zij haar werk super! Ik ben enorm gegroeid als persoon en dankbaar voor alles wat ik geleerd heb. Als je ook toe bent aan de reis naar jezelf, en je daarnaast wilt ontwikkelen als coach, ben je bij Kernkind op het goede adres.

Sandra

Het is een waardevolle ervaring wat er tijdens de sessies gebeurt, maar ook elke les bij de meditaties. Diana is heel spiritueel, maar weet het aardse leven ook als belangrijk te benoemen. Het werken in een kleine groep werkt voor mij beter dan in een grote groep!

Lydia

Voordat ik deze opleiding begon, had ik veel gelezen over body, mind en soul. Ik had dus al wat kennis, maar kennis alleen was niet genoeg. Ik heb weer leren voelen, gevoelens toelaten, kwetsbaar zijn, verbinden met anderen, leven vanuit mijn hart, mijn talent, ik heb heel veel liefde mogen ontvangen en nog veel meer. Ik ben stapje voor stapje dichter bij mijzelf gekomen. Ik kan nu voelen wie ik ben en dat is een onbeschrijfelijk super gevoel. Verder heb ik geweldige en prachtige mensen leren kennen. Diana geeft de opleiding echt vanuit haar hart waardoor het ook altijd veilig voelde. Ze is een ontzettend wijze, geduldige en liefdevolle vrouw, echt een engel. Een betere keuze had ik niet kunnen maken en ik ben super blij dat ik deze opleiding heb gedaan!

Diana

Lieve Diana,

Heel hartelijk dank voor de sessie. Het was thuis komen.
Geweldig wat je me hebt laten voelen, zien en bovenal herinneren!
Ik voel me lichter en heb nu nog meer overzicht.

Binnenkort kom ik zeker nog een keer terug!

Liefs
Jeanneke

Je komt snel tot de kern van iemand. Het voelt rustig en vertrouwd. Marion

Het was een enerverende avond, veel gebeurt, aangeraakt en ook weer los gelaten. Opgeruimd! Joke

Een mooie avond om bij jezelf te komen en los te laten. Marjoleine

De avond was indrukwekkend, bijzonder en leerzaam. Tijdens de meditatie voelde ik nieuwe energie door mijn lichaam stromen en kan ik daar nieuwe krachten uit putten.
Ik voel mij dankzij het kristal volop in het licht staan.
Dank je wel Diana, je bent een bijzonder mens!

Liefs Elly

Of ik nu kom bij Diana voor een opleiding, een consult of nu voor de vrouwencirkel, altijd is er een warm welkom. Ik vond het een heel fijn en bijzonder samenzijn zo met vrouwen onder elkaar. Zonder verwachtingen en oordelen, samen delen wat er gedeeld mag worden. Verbinden met elkaar zodat er op een dieper niveau geheeld mag worden. En wat een vrouwenpower! Lieve Diaan, bedankt voor dit fijne samenzijn, Sandra.

Dank je wel voor gisteravond. Ik heb de Vrouwencirkel als een warm en open welkom ervaren.
Deze avond en de fijne geleidemeditatie heeft mij weer wat puzzelstukjes en handvatten aangereikt om mijn lessen/doel/missie in dit leven steeds duidelijker te krijgen en uit te werken.

Davina 🌺

Coaching door Diana Annegarn.
Sinds het ontstaan van Kernkind, voorheen Indigo, ben ik al 'vaste klant' bij Diana. Door de jaren heen heb ik veel van haar mogen leren en ik ben nog lang niet uitgeleerd!
Het leuke aan Diana vind ik dat ze de coaching op een heel natuurlijke manier vormgeeft. Er is geen sprake van woorden in je mond leggen, of je een bepaalde richting inpraten; het is coaching in volledige vrijheid en dat is erg prettig.
Door de samenwerking met engelen, opgestegen meesters en wezens van andere planeten, is Diana in staat je door heel veel energielagen te begeleiden. Ik ervaar na elke sessie met haar een opgeruimd gevoel bij mezelf. Het gevoel alsof je compleet in de reset bent geweest en weer in bent voor nieuwe dingen. Na elke sessie met haar is de energiestroom in mezelf weer voelbaar en dat zorgt weer voor veel nieuwe inzichten en plezier in de dingen die ik mag doen.
Ik zou Diana zeker als coach willen adviseren!
Aanrader!
Groetjes,
Ankie Boeve

Net een super leuke cursus 'de regenboogreis voor kinderen' gedaan. Zeker de moeite waard. Ik hoop hier veel kinderen blij mee te kunnen maken en ook zin om samen met mijn zoontje de geleerde spelletjes te gaan doen. Een aanrader!

martine

Nadat ik mijn diploma tot nieuwetijdskind en gezins coach had gehaald bij Kernkind heb ik de regenboogreis voor kinderen gevolgd. Dit was precies wat ik nodig had om zelf te beginnen. De cursus heeft alles wat nodig is om zelf workshops voor kinderen te geven. Het heeft een goede balans tussen theorie en praktijk en alle handvatten om gelijk zelf te beginnen. Dikke knuffel!

Anja

De regenboogreis was een zeer inspirerende 4 daagse cursus waar ik alle tools en initiaties heb ontvangen die ik wil gebruiken om(nieuwetijds) kinderen op een speelse manier dichter bij zichzelf te laten komen. En zich bewust te laten worden van hun energetische zijn!

Anke

Sessies bij Diana helpen me steeds een stuk verder in mijn proces van bewustwording. Ik ervaar het als puzzelstukjes die op z’n plaats vallen; doordat Diana zo goed luistert, aanvoelt waar ik zit en dan de diepte induikt en me (vanuit heel andere lagen!) aanreikt wat er meespeelt, kom ik met hernieuwde inzichten en energie uit een consult. En telefonisch kan ze het ook, geweldig vind ik dat!
Dank je Diana, ook voor de vrouw die je bent en die gewoon naast me staat! Zodoende voel ik me verbonden met jou, de aarde én de kosmos.

Marja

Nogmaals, een opleiding die staat!
Succes! Al denk ik dat je dat niet eens nodig hebt. Dit voorziet m.i. in een enorme behoefte.

Toos 
  
 

Holistische gezondheid en kinderen
 
Het kind van nu
 
Positief omgaan met rugzakken


Balans tussen de ziel en het kind
 
3 ontwikkelingsfases kind in verbinding met de ziel
 
De basishouding van de volwassene
   Contact
Kernkind
info@kernkind.nl
Harderwijk