Home    Over mij    consult    contact      YOUTUBE     ARTIKELEN     Nieuwsbrief    
 
Kernkind gaat over alles rondom het kind en de ouder. Kernkind betekent het kind als hoofdpersoon.


Mijn naam is Diana Annegarn. Ik ben (sinds 2001) medium, reader en healer. Ik ben ook coach, docent, reiki master, shamballa master en healing touch. (Energetisch therapeut). Maar ook sociaal pedagogisch werker niveau 4. Samen met mijn man, dochter, twee katten en een hond woon ik in Harderwijk. Als kind had ik het moeilijk. Ik voelde mij altijd anders en niet begrepen. Pas later toen ik wat ouder werd, werd ik bewust van een aanwezigheid en een stem dat tegen mij sprak. Rond mijn 21ste ontwikkelde ik mijn paranormale gave die ik als kind had onderdrukt. Ik begreep het als kind nog niet.

Ik heb vanaf 1999 met kinderen gewerkt. Eerst als onderwijsassistente op de vrije school en later in de kinderopvang. Ik heb ook veel ervaring met antroposofie. Ik wist op mijn 15e al dat ik zelfstandig wou werken dus voor mij was het meer dan logisch dat ik de kinderopvang verliet om zelfstandig een holistisch gastouderbureau te starten. Voor mij was dat achteraf teveel papierwerk, regels en ik miste het contact met de kinderen en ouders.

Ik ben in die periode ook cursussen gaan schrijven voor ouders en kinderen over bewuste opvoeding en ben mij toen meer daar op gaan richten. Onder de naam bewust opvoeden (www.bewustopvoeden.nl) heb ik vele ouders en kinderen bij een bewuste opvoeding begeleid. Ook kinderen kwamen in mijn praktijk. Later koos ik voor de naam kernkind. Ik ben toen les gaan geven aan ouders en professionals volgens de Kernkindvisie. Een visie waarbij ouders en professionals hun innerlijke kind helen voordat ze met kinderen gaan werken of kinderen krijgen. En hoe kinderen spiegels zijn van jouw eigen innerlijke kind. De mensen die zijn opgeleid heten kernkindcoachen.

In 2016 besloot ik te stoppen na 7 jaar les te hebben gegeven bij Kernkind. Het was een hele leerzame periode waar ik veel leerde over trauma van het innerlijke kind maar ook seksueel trauma, onvruchtbaarheid en bevallingstrauma's. Ik stopte omdat ik inmiddels zelf moeder was geworden en dit vroeg al mijn aandacht. Ik ben toen alleen nog als medium verder gegaan. Een beroep wat ik nog steeds met veel liefde uitvoer. Vanuit mijn mediumschap richtte ik mij op alle doelgroepen. Ik heb heel veel mensen in contact kunnen brengen met energetisch werk en mediumschap.

Mijn liefde voor kinderen blijft nog steeds en groeit met de dag. Zeker als ik zie hoe moeilijk sommige kinderen het hebben. Er is nog steeds onvoldoende wat we weten over het kind. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in verschillende natuurlijke en bewuste opvoedstijlen, holistische visies en verschillende andere visies. Uiteindelijk kreeg ik toch telkens de mensen op mijn pad die bij mij paste. Daarbij hielp ik volwassenen en kinderen om zich veilig te voelen op aarde en in hun lijf. In de loop van de jaren, mede door alle ervaringen, zowel spiritueel door gidsen en praktisch heb ik mij ontwikkelt tot de persoon die ik nu ben. Mensen aarden, veilig voelen, hechten is toch wat ik het beste kan. Op een veilige en zachte manier veilig voelen in je lijf. Omdat je het waard bent.

Voor kinderen vertaal ik hun wereld naar ouders toe. Ik ga uit van het bewuste intu´tieve kind wat ver voor is in zijn tijd maar gewoon kind wil zijn zoals alle anderen. Ik geef ouders handvatten mee die het kind zelf geeft. Dat doe ik intu´tief via mijn mediumschap. Ik geloof dat we meer naar onze kinderen mogen luisteren ook al kunnen ze dit nog niet zelf vertellen.
Ik geloof in de boodschap die ieder kind komt brengen. Zodra de conceptie er is wordt deze boodschap duidelijk. Eigenlijk al voor de conceptie maar tijdens de conceptie gebeurt er iets magisch. Het pad van jouw kind wordt met jou verbonden en dan begint er een grote, bijzondere maar soms ook moeilijk en uitdagende reis.

Ik blijf het fascinerend vinden wat voor magische dingen er rondom het kind gebeuren. Toen ik bij de bevalling van mijn tweede neefje mocht zijn viel mijn kwartje. Naast kinderen en volwassenen te helpen hier op aarde te zijn, wil ik mij helemaal richten op de conceptie, zwangerschap, geboorte, na de geboorte en opvoeding. Ik wil ouders helpen hun kracht te hervinden. Ik gebruik het liefst zo min mogelijk methodes ook al is dat wat mensen soms graag willen. Ik richt mij meer op de wijsheid van de vrouw die al in jou zit en gehoord en gezien wil worden, iets wat door healing ontstaat. Ik hoop zo vele moeders in hun kracht te brengen zodat we allemaal de kinderen van de toekomst kunnen grootbrengen met liefde, oerkracht en vrouwenwijsheid.


     
 
     
 
     
     
 


Kernkind
info@kernkind.nl 
www.kernkind.nl