Home    Kernkind    Visie    Over mij   Ouder en kindcoaching   Kernkindmethode  Activiteiten  Blogs  Contact           
 Kind en gezinscoaching maakt gebruik van de Kernkindvisie en methode. Dat houdt in dat je voor deze vorm van kind en gezinscoaching kiest omdat het groei en bewustwording in het hele gezin brengt. Ouders en kinderen zijn met elkaar verbonden net zoals het kind met zijn of haar omgeving verbonden is. Het staat allemaal niet los van elkaar. Naast deze unieke vorm van coaching waarbij ziel en lichaam weer in balans wordt gebracht ontstaat er ook bewustwording bij ouders, kinderen en omgeving. Bij de Kernkindmethode gaan we uit van het oude en het nieuwe. We laten het oude los zoals ouderwetse overtuigingen in opvoeding en maken ruimte voor overtuigingen die beter passen bij deze tijd.Kind en gezinscoaching
Kind en gezinscoaching doe je voor het kind, maar het hele gezin doet mee. Het kan ook zijn dat er één ouder meedoet dat is soms voldoende. Het heet kind en gezinscoaching omdat het allemaal ook om bewustwording gaat, dan groei je als gezin mee!

De methode

Kernkind werkt met de Kernkindmethode. Dat wil zeggen dat het kind in verbinding is met omgeving en dat er vanuit het kind naar de situatie wordt gekeken. Kinderen leren tijdens de sessie handen en voeten te geven aan wie ze zijn en wat ze willen. Door de ziel en het kind te verbinden. Ouders spelen een hele belangrijke rol in het geheel. Kinderen groeien niet alleen, groeien doe je samen! Er zijn heel veel opties en mogelijkheden omdat ik op een ruime manier naar jullie hulpvraag kijk. Het plan wordt daarom op jullie unieke team als gezin afgestemd.

De sessies
De sessies duren bij hele kleine kinderen 45 min. (meestal kunnen ze daarna nog even spelen terwijl ik met de ouders praat) Bij grotere kinderen ga ik uit van een uur. Het kan zijn dat het niet nodig is dat een kind aanwezig is. Dan gaat het vaak via de ouders. Dit is een combinatie van healing, kinderfluisteraar en coaching.De bijdrage voor een consult
Kindercoaching €85
Kinderhealings (energetische sessies) €100
Behandelplan €50
Energetische sessies €100
Gezinscoaching €100
Relatiecoaching €100
Telefonische vragen €25 per kwartier
Online mamacafe (gratis klik hier)
Online facebookgroep (gratis klik hier)
Baby en geboorte begeleiding (klik hier)

Plan
Vaak als mensen alleen inzichten willen hebben dan is het mogelijk een plan te laten schrijven. Je krijgt dan stapsgewijs overzicht hoe je verandering in de situatie kunt brengen. De stappen kun je zelf bewandelen of zelf in werking zetten bij instanties e.d. Soms gaat dit plan over een lange periode, het is belangrijk dit plan te blijven volhouden om het te laten werken.

Wie komen er in de praktijk?
Mensen in mijn praktijk willen altijd verder groeien. Ze vragen zich af wat de reden is van het gedrag van hun kind of van de pijnklacht en zijn op zoek naar de boodschap achter het gedrag of pijn. Ze willen graag zelfinzicht zodat ze zelf bij kunnen dragen aan de verandering die ze wensen. Ze zoeken daar vaak handvatten voor. Zo werkt het bij kinderen ook. Kinderen krijgen zelf de handvatten die gegeven worden d.m.v bewustwording. Door zich meer bewust te worden van hun lichaam, van hun ziel, van hun gevoeligheid, van spirituele wetten, van de wereld om hun heen, van hun eigen centrum enz. Het wordt uiteindelijk heel nuchter en spelenderwijs gebracht.

Aanvullende informatie
Er wordt altijd naar het gehele plaatje gekeken. Dus ook naar gezondheid. Voor gezondheidsklachten krijg je tips en doorverwijzingen. Daarbij staat integratieve gezondheid centraal. Dit gaat via het holistische familiehuis.

Ervaringen
Kindercoaching, geboortetrauma, relatiecoaching, gezinscoaching, bedrijfscoaching, directiecoaching (kindinstellingen, van het oude ondernemen naar het nieuwe ondernemen), groepscoaching/teamcoaching, energetische behandelingen, kinderfluisteraar, healing/reading/mediumschap, vorige levens, hoogsensitiviteit, innerlijke kind werk, transformatie, 5e dimensie, gezondheid/voeding, spiritueel docent en natuur. 

 
 


 
 

Holistische gezondheid en kinderen
 
Het kind van nu
 
Positief omgaan met rugzakken


Balans tussen de ziel en het kind
 
3 ontwikkelingsfases kind in verbinding met de ziel
 
De basishouding van de volwassene
   Contact
Kernkind
info@kernkind.nl
Harderwijk