Home    Over mij    consult    contact      YOUTUBE     ARTIKELEN       Nieuwsbrief    
 De meeste geboorteplannen zijn heel bewust geschreven. Het doet mij goed dat een natuurlijke bevalling of bewuste bevalling voor veel ouders een bewuste keuze is geworden. En ook dat dit in Nederland allemaal mogelijk is. We weten inmiddels wel dat een goede en bewuste bevalling moeder en kind zal helpen met hechting. Maar er is nog meer wat daar bij kan helpen.

Naast een bewuste zwangerschap en bevalling is er ook een goede voorbereiding op de conceptie door bewuster met voeding om te gaan en eventueel te ontgiften. Na het lezen van de boeken van Anastacia was ik onder de indruk hoe mooi zij het omschreef en hoeveel wijsheid er bij ouders verloren is gegaan. Wijsheid die eigenlijk van generatie op generatie wordt doorgeven in de cellen, genen, DNA en vooral via de navelstreng. Alle wijsheid over het ontstaan, over de essentie en het Goddelijke zit in de navelstreng. In de ideale en perfecte situatie geven we deze informatie zuiver door wat een kind aard en hecht. Naast een bewuste zwangerschap en bevalling is het ook belangrijk te kiezen voor het opruimen en leegmaken van je eigen rugzak en jouw eigen geboorte trauma te verwerken. Zo ga je heel bewust de geboorte van jouw kind tegemoet en zal een hechting makkelijker en soepeler verlopen.

Het kind en de bewuste moeder willen allebei een goede hechting. Het brengt mama en kind in hun eigen kracht en helpt bij de opvoeding en verdere ontwikkeling van het kind. Maar in praktijk gaat het nog niet altijd zoals we wensen.

Kinderen kiezen vaak hun eigen bevalling. Je kunt het wel met je kind overleggen als het in je buik zit door met de ziel van het kind te praten, het hoort je altijd. Maar uiteindelijk kiest het ook zelf voor zijn of haar eigen bevalling. Je kunt een kindje uitnodigen in jouw leven voor de conceptie en vragen of er een kindje is die een bewuste bevalling wil meemaken. Dat zou allemaal nog voordat je zwanger wordt plaats moeten vinden. Zodra je zwanger wordt komt er een engel die vaak onbewust contact met jou maakt om te vragen of je dit kind en alles wat daarbij komt kijken toe wilt laten. Bij mij is dat bewust gebeurt. Bij het eerste kind was dit een volmondige ja maar bij het tweede kind voelde ik dat mijn antwoord nee was. Ik kon voelen dat het een hele moeilijke weg zou zijn. Mijn dochter is namelijk via ICSI op de wereld gezet bij de tweede zou dat nog moeilijker gaan. ICSI was een weloverwogen keuze die ik bewust heb gemaakt maar waar ik mij jarenlang voor geschaamd heb. Ik voelde mij schuldig. Toen ik net voor ISCI zou gaan na 12 jaar proberen op de alternatieve en holistische weg wist ik dat ik niet anders kon dan voor ICSI gaan. Het stond in mijn contract voordat ik naar de aarde ging. Het duurde maanden voordat ik zover was hiervoor te kiezen. Een keuze die ik absoluut niet wou maken maar het voelde zo.

Uiteindelijk geheel kwetsbaar omdat ik deze keuze ging maken vertelde ik dit aan iemand die zelf ook heel spiritueel was en ik kreeg als opmerking wat ik mijn kind wel niet aandeed. Ze had een lezing bijgewoond van iemand die vertelde hoe nadelig dit voor kinderen was.
In de jaren die volgende en vooral tijdens mijn zwangerschap werd dit schuldgevoel erger. Wat kan er nu erg zijn als dingen willen leren op de aarde? Ik had bewust gevraagd voor de zwangerschap om een kindje die van wou leren. Maar dit schuldgevoel bleef knagen.
In de loop van de jaren werd ik mij bewust hoeveel impact dit had op mij en mijn dochter. Ik heb heel veel healings gedaan en energetisch werk om dit stuk te herstellen.

Ik heb inzichten gehad en healings die stukken bij ouders en kinderen energetisch kunnen herstellen. Er waren meer ouders met schuldgevoelens omdat ze hun kind niet de perfecte bevalling of conceptie konden geven. Ook na de bevalling ontstaat niet bij iedereen een roze wolk. Ik heb gezien wat dit doet met de hechting en ik richt mij er dan ook op ouders en kinderen te helpen deze stukken energetisch te herstellen. Geen enkele ouder verdient het met schuldgevoelens rond te blijven lopen. Als het niet zo is gegaan zoals het is gegaan kan het gevoel wat is ontstaan energetisch hersteld worden. Het zijn blokkades, trauma’s, vorige levens maar ook stagnaties op de oerkracht of mamakracht die het gevoel geven dat je onbewust een schuldgevoel hebt wat weer in de weg staat bij een goede opvoeding. Het kan door kinderen ook wel eens verkeer begrepen worden. Kinderen kunnen door deze emoties niet goed hechten en voelen zich soms ongewenst. Omdat de emoties die je vasthouden onbewust het kind wegduwt. Eigenlijk doordat je tegen jezelf zegt dat je geen goede moeder was.

Of je nu IVF of ICSI heb gehad, een keizersnede of andere ingreep, of je medicatie hebt gehad of juist een natuurlijke bevalling. Iedere moeder mag herstellen wat er fout is gegaan net als iedere baby. Hechtingen kunnen energetisch hersteld worden net als trauma zodat de natuurlijke oerkracht van moeder en kind weer volluit kunnen stromen.     
 
     
 
     
     
 

Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Kernkind
info@kernkind.nl 
www.kernkind.nl