Home    Kernkind    Over mij   Diensten   Visie  Youtube  Agenda  Blogs  Contact              
 

Diensten
Op dit moment zijn er geen consulten mogelijk.                                           

Mijn naam is Diana Annegarn. Ik werk als medium, reader, healer en visionair. Ik geef informatie door van mijn gidsen om jullie te helpen in jullie missie jullie kinderen of andermans kinderen te begeleiden naar een gouden toekomst binnen het huidige systeem. Ik vind kinderen geweldig en ik geloof dat er meer in kinderen zit dan ze ons tot nu toe kunnen laten zien. Omdat ik anders naar jouw kind kijk, vanuit zijn of haar zielenmissie en zielenplan, kan ik wellicht wat meer informatie geven over jouw kind wat je kan helpen bij jouw zoektocht, pionierswerk en soms ook strijd.

Als medium zie ik een ander verhaal die ik graag wil delen. Ik richt mij daarom op begeleiding naar de toekomst voor ouders, kinderen, jongeren en professionals. Bij professionals richt ik mij op iedereen die met kinderen werkt binnen onderwijs, kinderopvang en zorg. Mediumschap is niet 'de manier' maar 'een manier' om eens anders naar een situatie te kijken. Voor ieder die deze informatie wil ontvangen. Ik werk samen met andere praktijken mocht je je verder willen ontwikkelen.

Over de consulten
Consulten is voor iedereen die een stapje verder wil komen. Misschien wil je inzicht in jouw kindje, in jouw organisatie of in jezelf? Misschien kom je voor het gezinsproces of voor vernieuwing. Het kan allemaal. De consulten zijn allemaal gericht op energetisch werk.

Kinderen: Hoog sensitieve kinderen, begeleiding en zorg, inzicht in integratieve of holistische zorg en begeleiding, voor wie niet het reguliere pad wil bewandelen, inzicht krijgen in jouw kind en gedrag, inzicht krijgen bij onderwijs, leerprocessen (hoe leer het kind) en de juiste keuzes binnen onderwijs, inzicht krijgen in het hoofd zoals cognitieve vaardigheden en de ontwikkeling van de hersenen. Je krijgt volop tips om je pad verder te bewandelen door eventueel door te verwijzen naar de juiste hulp of adviezen. Je hebt na afloop altijd meer inzicht in jouw kind, de situatie en welke keuzes en mogelijkheden je als ouder hebt. Maar de keuze ligt altijd bij jou als ouder of professional. Gewoon omdat ik weet dat jij het kan!

Consulten van kinderen gaan altijd via de ouders tenzij ze oud genoeg zijn om zelfstandig zelf op consult te komen.

Volwassenen: Relatie, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke kind, gezinsprocessen, familiekarma, vechtscheidingen, relatie ouder en kind, inzicht in jouw kind en de benadering van jouw kind binnen opvoeding maar ook binnen onderwijs, overlijden van vader of moeder, ziekte van vader of moeder en begeleiding hierbij, spirituele begeleiding bij dood en ziekte.

Instellingen: Vernieuwing, processen, inzichten, groei, kindgerichtheid, voornamelijk op directie niveau. Voor sommige vragen met betrekking tot keuzes werk ik samen met een netwerk. Zij kunnen eventueel aanvullende hulp bieden bij verandering. Dus wil jij jouw instelling vernieuwen en verder ontwikkelen voor het kind? Dan laat ik de opties zien, wil je verder ontwikkelen dan praten we samen over de opties die er zijn binnen een combinatie waarbij regulier en alternatief samenkomt. Meer informatie komt nog op de website.Bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn gericht op vragen van het publiek of op informatie van gidsen waarbij de toekomst en het kind centraal. Denk aan vragen over de toekomst van onderwijs, jeugdzorg of kinderopvang. Hoe kunnen zijn bijdragen aan verandering? Hoe kan ik iets veranderen? Maar ook vragen over het kind waarbij ouders hun zorgen over hun kinderen kunnen uitspreken. Gidsen geven informatie over de kinderen die nu geboren worden. Kinderen die wij nieuwetijdskinderen, indigokinderen, regenboogkinderen, kristalkinderen of andere namen geven. Zijn de problemen die ze hebben werkelijk een probleem? Hoe kunnen we daarin begeleiden? Je kunt je hier voor opgeven via de agenda.

Cursus of opleiding
Via cursussen of opleidingen kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling en je verder ontwikkelingen om kinderen te geven wat ze nodig hebben, bijdragen aan verandering, inzichten delen met mensen die het willen horen en nog veel meer.

Tarieven
* Reading voor een kind

€85 (1 uur) Een reading is een soort analyse. Je weet dan wat er speelt. Dit kan voor onderwijs zijn (leerprocessen), gezondheid, emotioneel.
* Stappenplan

€15 Bij het stappenplan zie je stap voor stap wat je kunt doen op weg naar de oplossing met adviezen waar je hulp kind vinden. Het is niet bindend en geheel vrijblijvend.
* Healing en of reading voor een volwassene m.b.t groei en relaties (ouder+kind of partners) €100 (1 uur)


* Begeleiding bedrijven €100 (1 uur) Alleen directie
   

Reading
Tijdens een reading krijg je een diepere kijk in jouw kind en wat er allemaal in jouw kind speelt. Ik kan ingaan op persoonlijke stukken, levensstukken, zielenstukken en missie. Ik kan kijken wat er lichamelijk allemaal speelt maar ook geestelijk. Ik krijg inzichten over onderwijs, relatie tot ouders, verwerking van de dood, inzicht in hoe je jouw kindje anders zou kunnen benaderen, handvatten om mee aan de slag te kunnen en eventueel aan anderen door te geven. Je hebt daardoor een helder inzicht en eventueel een plan die we nog schriftelijk zouden kunnen uitwerken als je daar behoefte aan hebt.

Stappenplan
Soms als je een reading hebt gehad vraag je je af en hoe nu verder. Ik kan daar een overzicht van maken op papier. Je kunt natuurlijk verder in mijn praktijk of in een praktijk waar ik je naar doorverwijs maar ik kan nog meer opties voor je op papier zetten zodat jij na afloop inzicht hebt in wat jouw keuze en opties zijn en wat het beste bij jou past. Een reading is ook een soort analyse maar dan vanuit ze ziel bekeken. Het is wel fijn als je er daarna iets mee kunt doen.

Healing
De healing gaat samen met een reading. Er wordt gekeken bij de ouder welke emotionele stukken er blokkeren en die de oplossing of een situatie in de weg kunnen staan. Vaak verlies je als ouder dan jouw eigen kracht. Bijvoorbeeld bij een vechtscheiding, instellingen die over jouw kind beslissen, scholen of systemen waar je in vastloopt of de zorg sluit onvoldoende aan waardoor je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Een healing kan eventueel emoties die ervoor zorgen dat iets niet stroomt opruimen. Dat geeft je meer inzicht in de situatie alleen deze inzichten komen dan uit jou! Zo vind je de kracht weer terug om dingen op te lossen.

Begeleiding bedrijven, scholen en instellingen
Kinderen hebben andere behoefte dan we hun tot nu toe kunnen bieden. En soms schiet je daarin tekort. Het kan zijn dat je wat opheldering nodig hebt om dingen net even anders te zien. Het kan ook zijn dat je inzichten nodig hebt of groei om anders naar een situatie te kijken. Tijdens begeleiding van bedrijven, instellingen en scholen werk ik gericht op persoonlijke groei en werk ik naar vernieuwing. Daardoor zal er bewustwording komen waardoor groei vanzelf ontstaat. Ik werk met inzichten over interne en persoonlijke processen, begeleiding en groei van personeel, inzicht in vernieuwing van systemen enz. Mijn inzichten zijn voornamelijk bedoeld voor jou zodat jij een stapje verder kunt groeien. Ik kan je daar inzichten in geven en begeleiden maar uiteindelijk vertrouw ik op jouw kennis en expertise die door mijn hulp zijn ontstaan. We doen het samen. Ik werk alleen op directie niveau. Het is mogelijk eerst een intake gesprek te hebben om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

De diensten van Kernkind zijn voor ieder die zich wil richten op een positieve toekomst en op een positieve en innovatieve manier wil leren kijken naar het kind en alles om het kind heen. Kernkind deelt inspiratie, visies en ideeën voor ieder die zich wil laten inspireren. Kernkind geeft geen informatie hoe het moet, maar bewustwording hoe jij kunt meehelpen de toekomst van onze kinderen positief vorm te geven.

 
 


Blogs


<   
                > 
  3 ontwikkelingsfases van het kind i.v.m. de ziel   Pap, mam, ik heb een talent!   Holistisch opvoeden en kinderen   De lichtdragers en lichtwerkers in de kinderen   Het kind van nu  


  Kernkind
info@kernkind.nl
www.kernkind.nl
Harderwijk