Home    Kernkind    Over mij   Diensten   Kernkindvisie/methode  Opleiding  Agenda  Blogs  Contact            
 De diensten van kernkind zijn gericht op een bewust leven vanuit jouw eigen kern in verbinding met de wereld om je heen zoals deze is. Deze methode en visie zijn verschillende manieren inzetbaar:

* Mensen die met kinderen werkten werden bewuster in hun omgang met kinderen en konden de behoefte van kinderen beter aanvoelen.
* Mensen die in de zorg werkte konden hun cliënten beter aanvoelen en gingen bewuster met zorg om.
* Mensen die in de jeugdzorg werken gingen anders met trauma's om.
* Mensen die zelf ouder waren gingen bewuster om met hun hooggevoelige kinderen.
* Mensen die in de maatschappij vastliepen omdat ze geen werk konden vinden staan bewuster in hun nieuwe werkplek.
* Directie van bedrijven gaat bewuster om met hun bedrijf en met samenwerking of ondernemen.
* Mensen gaan beter om met hun gezondheid.
* Gezinnen worden hechter net als groepsprocessen een betere en diepere verbinding met elkaar ervaren.

Opleiding
Kernkind heeft altijd diensten geleverd in de vorm van een opleiding en persoonlijke ondersteuning. Daarbij waren er individuele trajecten binnen gezinnen maar ook via contracten met het UWV waarbij mensen ondersteund werden op de arbeidsmarkt. Zowel voor volwassenen als gezinnen en bedrijven. Op dit moment richt kernkind zich ook op de opbouw van het holistisch familiehuis waar integratieve gezondheid centaal staat.Wat voor dienst je ook kiest bij Kernkind, groei en bewustwording zijn onderdeel van het resultaat. Je werkt bij kernkind aan jouw toekomst. Of het nu de toekomst is van jouw kind, van de zorg of van een bedrijf. Kernkind werkt met een vernieuwde visie om verandering op gang te zetten. Door het oude los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. Het nieuwe zeggen we niet voor, het nieuwe ontstaat vanzelf als het oude is losgelaten. Wel wordt er gewerkt met praktische tips en bewustwording waarbij een betere samenleving met gelukkige mensen en dieren centraal staat.

Kinderen
In mijn praktijk komen nieuwetijdskinderen of hoogsensitieve kinderen die moeite hebben om hier te zijn, moeite hebben zich te aarden, moeite hebben in hun lichaam te komen, moeite hebben met het systeem mee te doen, moeite hebben met emoties en spanningen in omgeving en familie en kinderen die basisproblemen hebben zoals goede hechting of bevallingstrauma's. Maar ook kinderen die moeite hebben met ouders die niet in beeld zijn zoals bij scheiding, overlijden, verlaten door een ouder of adoptie.Ervaringen
Kindercoaching, geboortetrauma, relatiecoaching, gezinscoaching, bedrijfscoaching, directiecoaching (kindinstellingen, van het oude ondernemen naar het nieuwe ondernemen), groepscoaching/teamcoaching, procesbegeleiding, energetische behandelingen, kinderfluisteraar, healing/reading/mediumschap, vorige levens, hoogsensitiviteit, innerlijke kind werk, transformatie, 5e dimensie, gezondheid/voeding, spiritueel docent en natuur.

Over mijzelf en hoe ik werk
Ik ben medium, reader en healer. Daarbij denken mensen vaak aan handoplegging, toekomst voorspellingen, praten met geesten en veel zweverigheid. Dat is niet hoe ik werk. Ik heb voornamelijk inzicht in processen. Ik zie geen probleem, stagnatie of (geestelijke of lichamelijke) ziekte. Ik zie groei en verandering. Ik zie hoe dit mensen verder brengt naar en volgende fase in hun leven en begeleid hun door het proces heen. Je zou dus kunnen zeggen dat ik mensen en bedrijven help met groeien en ontwikkelen tot een beter versie van zichzelf.
 

 
 


 
 

Holistische gezondheid en kinderen
 
Het kind van nu
 
Positief omgaan met rugzakken


Balans tussen de ziel en het kind
 
3 ontwikkelingsfases kind in verbinding met de ziel
 
De basishouding van de volwassene
   Contact
Kernkind
info@kernkind.nl
Harderwijk