Home    Kernkind    Over mij   Diensten   Visie  Youtube  Agenda  Blogs  Contact              
 

Contact

Locatie
Kernkind is gevestigd in Harderwijk. Dankzij internet zijn mensen vanuit alle hoeken van Nederland te bereiken en zelfs in andere landen. De meeste gesprekken, consulten en contact zal online plaatsvinden.

VRAGEN
Ik beantwoorden geen vragen via de e-mail. Het is mogelijk vragen te stellen op kinderspreekuren en via de speciaal aangemaakte Facebookgroep. (Deze is net nieuw dus laat je niet tegenhouden door het aantal deelnemers, je krijgt altijd antwoord.)

Hulp bij het schrijven van nieuwe artikelen en het maken van youtube filmpjes
Ik vind het leuk om mijn kennis te delen met iedereen. Je kunt mij hiervoor een vraag stellen. De antwoorden krijg je via een artikel of youtube filmpje zodat meerdere mensen iets aan het antwoord hebben. Ik reageer niet op de e-mails die ik ontvang maar via een nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste artikelen.

Beroepsvereniging
Omdat ik in mijn werk ook healer ben, ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en geschillencommissie. Ik heb daarvoor mijn eigen praktijk en een andere website. www.diana-annegarn.nl Daar vind je niet zo veel terug van kernkind maar het is wel mogelijk daar een consult aan te vragen voor jezelf, jouw kind, jouw relatie, jouw werk of als ondernemer.
 
 Blogs


<   
                > 
  3 ontwikkelingsfases van het kind i.v.m. de ziel   Pap, mam, ik heb een talent!   Holistisch opvoeden en kinderen   De lichtdragers en lichtwerkers in de kinderen   Het kind van nu  


  Kernkind
info@kernkind.nl
www.kernkind.nl
Harderwijk