Home    Kernkind    Visie    Over mij   Ouder en kindcoaching   Kernkindmethode  Activiteiten  Blogs  Contact           
 Locatie
Mijn praktijk is in Harderwijk. Dankzij internet bereiken mensen mij vanuit alle hoeken van Nederland en zelfs in andere landen. Je kunt in mijn praktijk terecht op maandag t/m vrijdag. Alleen op de donderdag en vrijdag werk ik ook in de middag. Andere dagen ben ik alleen op de ochtend of avond beschikbaar.

belangrijke Corona informatie
Wegens corona is het tijdelijk niet mogelijk op locatie te komen. Op dit moment vinden de gesprekken en healings plaats via skype. Dit gaat al jaren prima. Als het echt nodig is wordt er een uitzondering naar de praktijk gemaakt.

E-mail
Je kunt mij bereiken door een e-mail
klik hier Geef via e-mail altijd even een korte omschrijving van jouw hulpvraag.

Wat heb ik nodig bij een eerste gesprek?
Een ondertekende verklaring van beide ouders, persoonlijke gegevens, informatie over de situatie van het kind en hulpvraag en een behandelingsovereenkomst.

Beroepsvereniging
Omdat ik in mijn werk ook healer ben, ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en geschillencommissie. Om die reden heb ik een verklaring van beide ouders nodig en een ondertekend behandelingsovereenkomst. (voor kinderen tot 18 jaar) Om deze te kunnen ondertekenen is het belangrijk eerst de werkwijze te lezen. Klik hier


Het holistische familiehuis
Het holistische familiehuis is een onderdeel van Kernkind en van de Kernkindvisie in praktijk. Als dit gewenst is kan ik doorverwijzen naar collega's die allemaal hetzelfde doel hebben en dat is kinderen en gezinnen op holistische wijze begeleiden. Er zijn mogelijkheden op consulten aan te vragen maar ook gratis informatie te krijgen voor bewuste gezinnen. Zie
www.hetholistischefamiliehuis.nl 
  
 

Holistische gezondheid en kinderen
 
Het kind van nu
 
Positief omgaan met rugzakken


Balans tussen de ziel en het kind
 
3 ontwikkelingsfases kind in verbinding met de ziel
 
De basishouding van de volwassene
   Contact
Kernkind
info@kernkind.nl
Harderwijk