Home    Over mij    consult    contact      YOUTUBE     ARTIKELEN     Nieuwsbrief    
 
Energetisch therapie
Energetische therapie is een combinatie van verschillende energetische behandelen of alternatieve geneeswijze. In dit geval een combinatie van: Healing, reading, mediumschap, Reiki master, Shamballa master, Healingtouch 1 en 2, vorige levens, regressie, trauma, innerlijke kind werk, wikkelen (bij trauma), kruiden, aromatherpie of voetwrijvingen. Inmiddels ook Doula in opleiding!

Conceptie
Conceptie gaat o.a. over ruimte maken voor je kind. Tijdens de conceptie wordt de eerste blauwdruk gemaakt voor de verdere ontwikkeling van het kind. Heel zwart wit gezegd is een onbewuste conceptie ook een onbewust opvoeding voor het kind. Ouders kunnen in de loop van de jaren steeds meer bewust worden mocht de conceptie niet bewust zijn geweest of bijvoorbeeld met medische hulp. Dan is het mogelijk de conceptie alsnog samen door te nemen zodat je alsnog met jouw bewuste opvoeding kunt gaan starten. Ook al heeft de conceptie 10 jaar geleden plaatsgevonden. Er ontstaan dan meer ruimte voor ouder en kind. Je zult jouw kind beter begrijpen en kinderen zullen na afloop meer ruimte ervaren. Eventueel trauma wordt daarmee opgelost. Deze sessies gaan via healing in combinatie met mediumschap. Ben nog niet zwanger? We kijken samen naar verandering in levensstijl of voeding. Lukt zwanger worden niet? Dan kijken we samen naar blokkades. Vaak meerdere sessies nodig. Kies je voor 1 sessie dan krijg je meestal alleen inzicht waar je zelf mee aan de slag kunt.

Doula
Op dit moment doe ik een opleiding tot doula. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het heel fijn vindt deel te mogen zijn van een geboorte. Maar ik vind het ook fijn aanwezig te zijn bij het overlijden. Gewoon omdat ik als medium met mijn binnen in twee werelden sta is het voor mij allebei een wonderlijke ervaring. Daarnaast is het natuurlijk ook hele fysiek en emotionele ervaring waar ik graag vrouwen bij wil ondersteunen. Ik voel met mijn hart dat dit klopt voor mij. Het past heel mooi bij wat ik wil neerzetten over thuiskomen in je lijf, veilig voelen en hechting. Ik hoop in de loop van de periode dat ik werk met ouders of aanstaande ouders vanzelf de juiste mensen op mijn pad te krijgen. Mensen die een fijn en vertrouwd gevoel bij mij hebben en mijn aanwezigheid op prijs stellen. Op dit moment mag ik nog geen stage lopen. Ik zal de informatie op deze website zetten als de tijd daarvoor is. Maar je mag het natuurlijk ook even vragen via e-mail. Je krijgt altijd een berichtje.

Zwangerschap
Tijdens de zwangerschap ga je in een volgende fase. De conceptie waar je ruimte hebt gemaakt gaat integreren in jouw leven. Dingen zullen nu voor jou veranderen. Je zult dit intuďtief voelen en je wilt hier misschien iets verder in ontwikkelen zoals contact met jouw kindje. Deze sessies gaan meer over de verbinding met jouw kind en hoe je het contact kunt versterken en zelfs verbeteren. Eventuele blokkades worden besproken. Veel last van zwangerschapsklachten? Dan gaan we ook tijdens healings kijken wat voor blokkades er zijn. Healings gaan vooral over rust en ruimte maken voor jezelf. Dat is zo wie zo tijdens de zwangerschap heel goed. Jij gaat door een hele grote verandering en bij deze sessies wil je dit zo bewust en misschien zelfs spiritueel mogelijk ervaren. Het is mogelijk mijn begeleiding tijdens de hele zwangerschap tot je naar de volgende fase gaat. De bevalling.

De bevalling
De bevalling mag een hele fijne en prettige ervaring zijn! Maar uit ervaring is dit wel de wens van veel vrouwen maar weten ze nog niet zo goed hoe ze dit voor elkaar krijgen. Ik zou iedere vrouw aanraden hierbij jezelf goed te laten informeren. We krijgen nog teveel angst mee van deze maatschappij en verliezen nog wel eens de kracht om door te zetten op moeilijke momenten. Bevallen is een proces. Wel een heel natuurlijk proces maar er zijn vaak ook blokkades. Daar kan niemand wat aan doen. Dit kan een natuurlijke bevalling in de weg staan als je niet zo goed weet wat je ermee moet doen. Soms is het fijn dingen van tevoren te weten. Maar je zult het niet altijd leuk vinden. Het kan je wel voorbereiden op de bevalling die bij jou en jouw kindje past. Als voorbeeld: Een moeder die een hele mooie natuurlijke bevalling wou krijgt van haar kind te horen dat het ook op die manier geboren wil worden maar de moeder heeft een blokkade. Door van tevoren aan te geven wisten we dat de bevalling anders zou verlopen en langer zou duren dan normaal. Maar het zou allemaal goed komen als niemand in paniek raakte. Zo is het precies gegaan! Er was een punt waarin er toch in gegrepen zou worden maar door deze informatie is er toch nog even gewacht. Met resultaat! Geen nieuw geboortetrauma voor deze mama.

Geboorteplan en na de geboorte plan
De meeste vrouwen schrijven een geboorteplan. Maar wist je dat de geboorte van jouw kind door het kind zelf wordt uitgekozen? Dit staat niet altijd helemaal vast en daarin kun je als ouder nog groeien en bewegen. Daarom ben ik er een voorstander van om dit plan samen met jouw kind te schrijven. Als medium en healer heb ik jullie daar graag bij. Ook blokkades en eventueel ziekenhuis bevallingen komen aan het licht. Maar we hopen natuurlijk dat we deze zo veel mogelijk kunnen voorkomen tenzij dit jouw wens is of medisch gezien niet mogelijk is. Wat we hier in Nederland niet zo goed kennen is een na de geboorte plan. De meest standaard gedachte is dat we op een roze wolk komen te zitten, we hebben nog even zwangerschapsverlof, daarna misschien kinderopvang of bij opa en oma. Maar ooit gedacht aan de zorg voor jezelf? Hoe je tot het punt van herstel komt? Wat je nodig hebt? Hoe je omgaat met het herstel? Wie kan je helpen? Enz. Samen kunnen we de opties voor jou bespreken.

Bevallingstrauma's
Soms kom je er na de bevalling achter dat er toch blokkades zijn geweest. De bevalling is dan verleden tijd maar je kunt toch nog rondlopen met emoties en vragen. Ik begeleid bevallingstrauma's op een holistische en spirituele manier maar ik pas het aan aan jouw behoefte. Dit gaat via healings. Soms is een healing op een behandeltafel een optie maar we kijken naar jou situatie. Het kan juist ook heel helend zijn als je gewoon op de bank kan blijven zitten. Healing op afstand kan ook. Ik kan ook bij je thuis komen als je nog niet op de been ben.
Een trauma of onprettige ervaring zorgt ervoor dat je niet of niet volledig in je lichaam bent. Je voelt dan geen verbinding met jezelf, de situatie of met anderen. Het kan zijn dat je de verbinding met jouw kind helemaal niet voelt. Samen praten, samen helen en heel veel aandacht en rust is wat je gaat helpen in dit proces van herstel. Want jouw lichaam wil graag herstellen na zo ervaring maar soms vergeten moeders zichzelf daarin. In deze maatschappij moeten we snel weer opstaan en doorgaan. Bovendien heb je de 24 uur zorg voor een baby daar ook nog bij! Af en toe een uurtje rust (wat bij energetische therapie altijd het geval is) zal je ondersteunen in jouw proces om te helen. Ook al heeft de bevalling 10 jaar geleden plaatsgevonden.

Innerlijke kind werk en regressie
Het innerlijke kind is dat deel van jou wat een basis vormt voor wie je bent. Het innerlijke kind heeft heel veel eigenschappen waarin het niet en wel gehoord is. Tevens heeft het innerlijke kind een gevoel van niet of wel gezien zijn. Dit staat los van wel of niet een leuke jeugd gehad hebben. Ieder mens heeft dit in zich. Wie voor innerlijke kind werk kiest, kiest voor thuiskomen in zijn of haar lijf. Daarbij kom je in contact met kleine en grote trauma's die in jouw jeugd zijn ontstaan en die geheeld mogen worden. Dit gaat vaak samen met regressie waarbij vorige levens een rol kunnen spelen maar ook geboortetrauma of conceptietrauma. Naast dat het je heel veel inzicht en ruimte gaat geven, zal het ook ruimte geven aan jouw kind en handvatten geven in de opvoeding.

Kinderfluisteraar
Ik stem mij graag op jouw kindje af. Of deze groot is of klein, geboren of ongeboren, levend of overleden. Ik geef de boodschappen van de kinderen door en vertel je waar ze mee zitten en wat ze graag met je willen delen. Verder praten we samen over het levenspad van het kind. Wat komt het hier leren? Wat komt het hier brengen? Het helpt je het pad van jouw kind beter te begeleiden en begrijpen. Samen kijken we naar handvatten. Bij kleine kinderen vraag ik zelf energetisch toestemming en bij grotere kinderen wil ik graag vooraf toestemming.

Opvoedbegeleiding of schoolbegeleiding
Ik luister naar jullie verhaal en zoek met jullie naar een oplossing. Het kan zijn dat het vooraf handig is een foto te lezen of een consult te doen als kinderfluisteraar. Wat zou je anders kunnen doen? Wat heeft jouw kind nodig? Wat zijn de omstandigheden thuis? Welke dingen vindt je moeilijk? Samen praten, samen werken, samen emoties voelen, samen spelen, samen leren, samen ontwikkelen, samen loslaten en samen vliegen.

Begeleiding voor kinderen
Vaak is dit in overleg. Meestal werk ik met de ouders als kinderen nog klein zijn. Dit is namelijk ook heel leerzaam en helend voor jezelf en geeft je tevens handvatten mee voor in de opvoeding. Oudere kinderen, hoog sensitieve kinderen of intuďtieve kinderen (paranormale kinderen) kunnen altijd en afspraak maken. Het gaat hier om leren omgaan met je intuďtie of gevoeligheid.

Relatie begeleiding
Een kind veranderd alles in de relatie. Behalve dat het groot geluk brengt zullen jullie ook nieuwe dingen bij elkaar tegen komen. Soms kun je daar wel eens wat hulp bij gebruiken. Ik help jullie groeien!


Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Helaas wordt mijn werk niet vergoed door zorgverzekeraars.

Geen wachtlijsten dus direct aan de beurt.


Overzicht per januari 2024 (geen wachtlijst)
Eerste gesprek, intake, sessie €105

Eventueel vervolg sessies

€90

Terug komen in je lijf

Foto's lezen van kinderen of van jezelf

€90 (healing vlak na bevalling)

€60 (ong 1 uur) ook voor antwoorden bij levensvragen.
Kortingen?
Meld je aan op facebook of nieuwsbrief, daar zul je af en toe een kortingsbon vinden voor de mensen die dit niet kunnen betalen. Of mensen die het geld even niet hebben.

Mijn praktijk is aan huis en bevindt zich op de eerste verdieping. Samen nemen we de tijd voor jouw verhaal.

Gewoon vragen stellen voor persoonlijken ontwikkeling wat niet kindgerelateerd is kan ook. Mijn andere website is www.diana-annegarn.nl 

Rebithing Harderwijk, Regressie Harderwijk, energetische therapie Harderwijk, Zwangerschapsbegeleiding Harderwijk, Zwanger Harderwijk, bevalling Harderwijk, geboorte Harderwijk,
 

     
 
     
 
     
     
 


Kernkind
info@kernkind.nl 
www.kernkind.nl